بیماری پوستی گال در زنان - AN OVERVIEW

بیماری پوستی گال در زنان - An Overview

بیماری پوستی گال در زنان - An Overview

Blog Article

خاراندن شدید پوست می‌تواند باعث خراشیده شدن آن شود که در نتیجه می‌تواند منجر به ایجاد عفونت‌های باکتریایی پوستی، مانند زرد زخم گردد.

جوش، دانه‌ها و راش‌های پوستی: این کنه‌ها مسیرهای حفره‌ای نازک و نامنظم متشکل از تاول‌های کوچک و برجسته روی پوست ایجاد می‌کنند که ممکن است به شکل گزیدگی‌های ریز، کهیر، گره‌های زیرپوستی یا کورک باشد.

وجود اختلاف میان ایورمکتین یا پرمترین موضعی به لحاظ تعداد شرکت‌کنندگان با حداقل یک عارضه جانبی با عدم قطعیت همراه است (شواهد با قطعیت بسیار پائین).

می‌توانید از سفیدکننده و آب داغ برای تمیز کردن سایر سطوحی که ممکن است حاوی کنه‌های جرب باشند نیز استفاده کنید.

این کنه ها می توانند در پوست فرو رفته و تخم‌گذاری کنند. هنگامی که تخمها بیرون می آیند ، کنه های جدید روی پوست خزیده و سوراخ های جدید ایجاد می کنند. این امر باعث خارش […]

تشخیص گزش گال و بثورات متمایز قرمز می‌تواند به شما در یافتن سریعترین راه درمان کمک کند.

بیماری گال یا جرب یک خارش پوستی است که توسط کنه های ریزی به نام سارکوپت اسکیبی به جود می آیند. کنه های ریز روی سطح پوست پوشیده می شوند و باعث خارش و ناراحتی می شوند.

پیامد اولیه عبارت بود از پاکسازی کامل گال. پیامدهای ثانویه عبارت بودند از تعداد شرکت‌کنندگانی که مجددا تحت درمان قرار گرفتند، تعداد شرکت‌کنندگانی با حداقل یک عارضه جانبی مراجعه کردند، و تعداد شرکت‌کنندگانی که به دلیل بروز عارضه جانبی از ادامه مطالعه انصراف دادند.

در ادامه توضیح بیشتری در مورد علائم این بیماری و دلایل به وجود آمدن آن گفته و راه‌های درمان قطعی بیماری گال را نیز معرفی خواهیم کرد.

عوارض جانبی در شرکت‌کنندگان درمان‌ شده با ایورمکتین موضعی نادر و به لحاظ شدت خفیف بود و با عوارض جانبی ناشی از مصرف ایورمکتین سیستمیک قابل‌ قیاس بود. برای این مقایسه، وجود هر گونه اختلاف به لحاظ تعداد شرکت‌کنندگان با حداقل یک عارضه جانبی، با عدم قطعیت همراه است (شواهد با قطعیت بسیار پائین).

از رایج‌ترین راه‌های درمان بیماری گال، استفاده از پمادهای موضعی مختلفی همچون پماد پرمترین است.

این بیماری به شدت مسری و آزاردهنده است و برای درمان لازم است به متخصص مراجعه شود.

در صورت تشخیص ابتلا به بیماری گال توسط پزشک، نیاز است بیماری گال را چگونه درمان کنیم که فرد هرچه زودتر اقدام به درمان بیماری کند. تشخیص این بیماری توسط پزشک عمومی، متخصص داخلی، اطفال، متخصص پوست و پزشک خانواده امکان‌پذیر است.

انتقال از راه لباس خصوصا لباس‌هاي زير و لباس خواب و رو تختي و رو بالش نیز در محیط‌های اجتماعی شلوغ مانند هتل‌ها، خوابگاه‌ها و غیره نیز از موارد شایع است.

Report this page